Mi az a Kamagra Gold?

A Kamagra Gold 100 mg gyógyszerkészítmény gyártója az indiai székelyű Ajanta Pharma Ltd. nevű nemzetközi gyógyszergyártó konszern. A Kamagra licenszének 1973-as bejegyzése óta, a gyártó folyamatosan nagy hangsúlyt fektet termékeinek fejlesztésére, így ezáltal a Kamagra a világ egyik legjobb minőségű és legesztétikusabb kivitelezésű nemi potenciajavító készítményévé vált, amely azóta fokozatosan hódítja meg az újabb és újabb piacokat és válik egyre népszerűbbé.

Hogyan néz ki a Kamagra gold?

Megjelenését illetően, a Kamagra Gold zöld színezetű és rombusz formájú tabletta. Termékvédjegyként a tabletta egyik oldalán a KGR100mg felirat látható, míg a másik oldalára a gyártó neve, Ajanta Pharma, került nyomtatásra.

Mit kell tudni a Kamagra Gold használatáról?

A Kamagra Gold – magyarul Arany Kamagra – méltán viseli az arany jelzőt a nevében. A piacon fellelhető potenciajavító gyógyszerkészítmények közül az egyik leghatásosabb, amelyet nemcsak erektilis diszfunkcióval küzdő emberek szedhetnek, hanem egészséges férfiak is, szexuális teljesítőképességük fokozására.

A Kamagra Gold gyógyszerkészítmény 100 milligrammos filmtabletta formájában kapható. Felszívódási ideje kb. 60-90 perc, ami bár viszonylag hosszabb időnek számít vetélytársaival összevetve, de ezzel ellentétben verhetetlne előnye, hogy hatását több mint 8 órán át folyamatosan képes kifejteni. Így egyszeri használattal több aktusra is elegendő nemi teljesítőképességet tud biztosítani, az Ön és partnere legnagyobb megelégedésére. Ebből természetesen az is következik, a Kamagra Gold gyógyszerkészítmény a szexuális együttlétek előtti nemi izgatás során kezdi el kifejteni hatását, ezzel még inkább fokozva a természetesség érzését és különleges szexuális tapasztalatokat nyújtva.

A Kamagra Gold gyógyszerkészítményből naponta legfeljebb 100 mg szedhető. Ez a mennyiség elegendő, ugyanakkor az egészségre még nem veszélyes, hatóanyagot kell, hogy biztosítson még legproblémásabb potenciazavarok esetén is. Sok esetben azonban már 50 mg, illetve egyes szituációkban akár 25 mg is, kellő hatást tud kifejteni.

Mennyi a Kamagra Gold ára?

A négydarabos kiszerelésű Kamagra Gold ára a hazai gyógyszertárakban átlagosan 11000-14000 Ft között mozog. Összevetésként, a szintén négydarabos Viagra ára a patikákban körülbelül 16000 Ft. Természetesen, jelentős kedvezményekre thetünk szert a Kamagra Gold árát illetően, amennyiben egyszerre nagyobb mennyiséget vásárolunk belőle. Ez főleg azon páciensek számára javallott, akik hosszantartó potencianövelő gyógyhatást szeretnének elérni és gyakori rendszeresen szeretnék használni a terméket.

De jobb vigyázni! Nem minden arany, amire a Kamara Gold nevet ráírják. Sajnos, rengeteg másolt, illegális és hamisított termékkel lehet találkozni a fekete piacon és főleg az interneten. Számos online hirdetésben, különböző webáruházakban a Kamagra Gold ára a normál piaci ár töredékeként van feltüntetve. Annál a kereskedőnél, amelyiknél a Kamagra Gold ára 10000 Ft alatt van, ott már érdemes elővigyázatosan lenni a termék eredetiségét illetően.